PARTNERSHIP WITHOUT BORDERS

Religious cultural heritage and tourism developmentin Nyíregyháza and Berehovo

Szakmai képzésekkel készítették fel a szakembereket a turisztikai szezonra Nyíregyházán

thumbnail 20220324 111302

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. aktív együttműködő partnerei részére turisztikai képzéseket szervezett, melyeket a Magyarország-Szlovákia-Románia-Ukrajna ENI Határon Átnyúló Együttműködési Program; HUSKROUA/1702/3.1/0057 kódszámú, „Egyházi kulturális örökség és turizmusfejlesztés Nyíregyházán és Beregszászon” című projekt keretén belül valósított meg.  A képzések tanúsítvánnyal zárultak, a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (a továbbiakban: Fktv.) alapján a  Nyírvidék Képző Központ Nonprofit Kft. szervezésében.

A képzések első körét a turisztikai szolgáltatók értékesítéssel, illetve marketinggel foglalkozó munkatársai, második részét a vendégekkel személyesen találkozó kollégák részére hirdették meg. A hatékonyságnövelés a turizmusban című két napos tréning két különböző téma köré csoportosult. A stressz és kommunikáció című tréning célja az volt, hogy a résztvevők képessé váljanak a hatékonyabb kommunikációra, valamint a stresszkezelésre munkájuk során. A második napon elmélyülhettek a turizmus területén alkalmazható online marketing-kommunikációs eszközök használatában. Az online marketing képzés során a közösségi média hatásaival a turizmusban, az online reputáció managementtel, email marketing eszközökkel és a Millennials, valamint a Z generáció fogyasztói szokásaival ismerkedhettek a résztvevők.

A március végén megtartott tréning azokat a kollégákat várta, akik a szálláshelyek és attrakciók vendégterében dolgoznak és napi munkájuk során érdemben kommunikálnak a vendégekkel. Már a téma is nagy érdeklődést váltott ki a partnerek körében és rekordszámú jelentkezést generált. A gyakorlatias, jó hangulatban zajlott képzés fejlesztette és megerősítette a résztvevőket a professzionális vendégkommunikáció, illetve a hatékony panaszkezelés módszereiben.

A tréningeket szakmájukban elismert szakemberek dr. Szilágyi Barnabás pszichológus, szakközgazdász és Gyenes Ákos szállodai szakember, tanácsadó, tréner tartották.

Hungary-Slovakia-Romania-Ukraine

ENI Cross-border Cooperation Programme 2014–2020

This website has been funded by the European Union. Its content is the sole responsibility of its authors and does not necessarily reflect the views of the European Union.

European Union flag

The programme is co-financed
by the European Union