PARTNERSHIP WITHOUT BORDERS

Religious cultural heritage and tourism developmentin Nyíregyháza and Berehovo

Templomtúra – Gömbpanorámás applikáció készült

képernyőkép 2022 02 22 144849

A Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft gondozásában 2022 februárjában készült el egy webalapú applikáció, mely a Nyíregyháza és Beregszász közötti útvonalon található látnivalókat mutatja be. A nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházról és a beregszászi Szent Kereszt Felmagasztalása templomról is 360 fokos gömbpanorámás fotóbemutató készült.

Az applikáció a Templomtúra nevet kapta, ugyanis a fotókat és szöveges leírásokat megjelenítő felület 15 település 23 látnivalóját mutatja be, ezáltal közel 120 kilométeren keresztül vezeti a felhasználót a terület kulturális értékei – templomai, múzeumai és kastélyai – nyomán. Az attrakciók egy térképen is megjelennek, amelybe az útvonaltervező funkció is beépítésre került. A tartalom három nyelven: magyar, angol és ukrán nyelven is elérhető.

Az applikációban megtalálható a nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház és a beregszászi Szent Kereszt Felmagasztalása templom 360 fokos gömbpanorámás fotóbemutatója is, még interaktívabb módon bemutatva a látványosságokat.

Az applikáció a https://www.templomtura.hu linken érhető el, és hozzáadható a telefon kezdőképernyőjéhez is.

Hungary-Slovakia-Romania-Ukraine

ENI Cross-border Cooperation Programme 2014–2020

This website has been funded by the European Union. Its content is the sole responsibility of its authors and does not necessarily reflect the views of the European Union.

European Union flag

The programme is co-financed
by the European Union