PARTNERSHIP WITHOUT BORDERS

Religious cultural heritage and tourism developmentin Nyíregyháza and Berehovo

Internetkapcsolattal működő információs oszlopot helyeztek el a társszékesegyházban

dsc 4155

Egy új technikai fejlesztéssel találkozhatnak a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházba látogatók. Az „Egyházi kulturális örökség és turizmusfejlesztés Nyíregyházán és Beregszászon” című pályázat keretében egy internetes kapcsolattal ellátott információs oszlopot helyeztek el a templom bejárata mellett 2022 júniusában.

A templom főbejáratának nagy, boltozatos kapuján belépve jobb oldalon található. Az 50”-os érintőképernyős kijelzőn megtekinthető a Magyarok Nagyasszonya- társszékesegyház, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft., valamint a projekthez kapcsolódó weboldal (recreate.dnyem.hu), továbbá egy, a projekt megvalósulását bemutató kisfilm, és egy, a várost bemutató imázsfilm.

Az elérhető weboldal tartalma folyamatosan frissül, így naprakész információval szolgálnak a látogatók számára. Megtalálhatók rajta a pályázat finanszírozásában megvalósult fejlesztések leírásai, a plébánia hírei, továbbá Nyíregyháza legfrissebb programkínálata, látnivalói.

Az információs oszlop más weboldalak elérhetőségét nem támogatja, így a látogatók privát kereséseinek elérésére (pl.: Facebook, e-mail) nem használható.

Az információs oszlopot immár működés közben közösen tekintette meg Csordás Gábor, a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház plébánosa és Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere június 14-én.

 

Text: Papp Erika

Hungary-Slovakia-Romania-Ukraine

ENI Cross-border Cooperation Programme 2014–2020

This website has been funded by the European Union. Its content is the sole responsibility of its authors and does not necessarily reflect the views of the European Union.

European Union flag

The programme is co-financed
by the European Union