PARTNERSÉG HATÁROK NÉLKÜL

Egyházi kulturális örökség és turizmusfejlesztésNyíregyházán és Beregszászon

Internetkapcsolattal működő információs oszlopot helyeztek el a társszékesegyházban

dsc 4155

Egy új technikai fejlesztéssel találkozhatnak a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházba látogatók. Az „Egyházi kulturális örökség és turizmusfejlesztés Nyíregyházán és Beregszászon” című pályázat keretében egy internetes kapcsolattal ellátott információs oszlopot helyeztek el a templom bejárata mellett 2022 júniusában.

A templom főbejáratának nagy, boltozatos kapuján belépve jobb oldalon található. Az 50”-os érintőképernyős kijelzőn megtekinthető a Magyarok Nagyasszonya- társszékesegyház, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft., valamint a projekthez kapcsolódó weboldal (recreate.dnyem.hu), továbbá egy, a projekt megvalósulását bemutató kisfilm, és egy, a várost bemutató imázsfilm.

Az elérhető weboldal tartalma folyamatosan frissül, így naprakész információval szolgálnak a látogatók számára. Megtalálhatók rajta a pályázat finanszírozásában megvalósult fejlesztések leírásai, a plébánia hírei, továbbá Nyíregyháza legfrissebb programkínálata, látnivalói.

Az információs oszlop más weboldalak elérhetőségét nem támogatja, így a látogatók privát kereséseinek elérésére (pl.: Facebook, e-mail) nem használható.

Az információs oszlopot immár működés közben közösen tekintette meg Csordás Gábor, a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház plébánosa és Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere június 14-én.

 

Szöveg: Papp Erika

Hungary-Slovakia-Romania-Ukraine

ENI Cross-border Cooperation Programme 2014–2020

Ez a honlap az Európai Unió finanszírozásával jött létre. Tartalma az alkotók kizárólagos felelőssége, nem szükségszerűen tükrözi az Európai Unió nézeteit.

European Union flag

Az Európai Unió társfinanszírozásával
megvalósuló program